Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Többrétegű kémprogramvédelem2006. 06. 22.

A Trend Micro bemutatta többrétegű, továbbfejlesztett kémprogram-védelmi megoldását: az InterScan Web Security Appliance-t.


A Trend Micro Inc. bejelentette az InterScan Web Security Appliance elérhetőségét. Az új, átjáró alapú hardvermegoldás egyedülálló képességeinek segítségével átfogó, élvonalbeli védelmet nyújt a vállalatoknak a rosszindulatú kódok és a tartalombiztonsági fenyegetések ellen.

Az InterScan Web Security Appliance a védelem első vonalaként biztosítja a kémprogramok, a szürke programok, a vírusok, és az adathalászat elleni védelmet. Egyedülálló képessége, hogy automatikusan, ügynökprogramok nélkül, a Trend Micro kárelhárítási szolgáltatásaival együttműködve tisztítja meg a számítógépeket. Felismeri és blokkolja a rosszindulatú kódokat, URL szűrést végez és adathalászat elleni védelmet nyújt, ezáltal megakadályozza a kémprogramok és más hasonló fenyegetések bekerülését a hálózatba. Rugalmas, többszintű védelmet biztosít az üzleti hálózat minden végpontján — az internetátjáróktól a webszervereken át a számítógépekig.

Napjaink egyik legnagyobb informatikai kihívását a kémprogramok és más tartalombiztonsági fenyegetések elleni küzdelem jelenti — az InterScan Web Security Appliance pedig kifejezetten ezekre a problámákra nyújt megoldást. A Trend Micro 2005 júliusában végzett globális felmérése is ezt támasztja alá: a megkérdezett vállalati végfelhasználók 39 százaléka gondolja úgy, hogy az informatikai részleg erősebb védelmet biztosíthatna a kémprogramok és az adathalászat elleni védekezés területén. Az IDC ugyanebben az évben készített felmérésében szintén arra mutat rá, hogy a kémprogramok jelentik a második legnagyobb fenyegetést a vállalatok számára.

(Forrás: PC World)

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum