Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Törvénytár a FigyelőNeten: új előfizetéses szolgáltatások2005. 07. 07.

A hatályos joganyagok elérése továbbra is ingyenes marad a FigyelőNeten, de immár új, előfizetéses szolgáltatásként több tartalmi és kényelmi funkció, időállapot-összehasonlítás és mélyebb keresési lehetőség is elérhető az oldalon.


Előfizetni emelt díjas SMS küldésével lehet, mely rendszert a Netrix Kft. fejlesztette és tartja karban. Az előfizetés után az érdeklődők azonnali hozzáférést kapnak a Törvénytár emelt szintű szolgáltatásaihoz, mint amilyen a bővebb keresési opciók, amelyekkel a kibocsátás és/vagy hatályosság dátuma szerint, jogterület, jogszabály rövidítése vagy jogszabály típusa szerinti keresés is lehetséges. A szabadszavas, a jogszabály éve és száma szerinti, valamint a kibocsátó alapú keresés továbbra is ingyenes. Előfizetéssel lehetőség van a jogszabályok különböző időállapotainak összehasonlítására is - például az eredeti állapotot össze lehet vetni a most hatályos verzióval, így kiderül, milyen passzusok változtak meg. Megjeleníthetők továbbá a Bírósági Határozatok és a lábjegyzetek is.

A FigyelőNet májusi megújulásának elkészítése után a Netrix Kft. az egyéb szolgáltatások fejlesztésében is aktívan részt vállalt.

A FigyelőNet Törvénytár oldala az Opten Informatikai Kft.-vel együttműködve hazánkban elsőként tette ingyenesen elérhetővé a teljes magyar hatályos joganyagot.

Forrás: Prim
Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum