Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Könnyebb Interneten ismerkedni, mint a strandon?2007. 08. 07.

Az olasz "Riza Psicosomatica” lapjának felmérése szerint a fiatalok már nem a napernyők alatt keresik a párjukat. Sokkal kényelmesebb módszert választottak: inkább az Interneten ismerkednek.


A felmérés azt bizonyította, hogy a fiatalok egyre nehezebben kommunikálnak. Inkább a világhálón kutatnak társ után, mint hogy a strandon keressék az igazi szerelmet, félve az erőltetett csevegésektől és testi hibáik miatt aggódva. A 960, 25-50 éves személy részvételével elvégzett tanulmányból kiderül, hogy az olaszok 59 százaléka évente 20-50 új emberrel találkozik, de az első randiból ritkán lesz második. Harminc találkozóból legfeljebb háromnak lesz folytatása.

Leggyakrabban a munka révén köttetnek ismeretségek (27 százalék), míg az Interneten ez az arány már 23 százalékra növekedett. Ezt követik a szórakozóhelyek (19 százalék), míg sportolás közben az olaszok 12 százaléka, utazás során pedig a 10 százaléka szeret ismerkedni. Ha megszólítják az utcán, 29 százalékuk megpróbál brillírozni, 17 százalék próbálja elrejteni testi hibáit, 29 százalék elvörösödik, 26 százalék pedig nem mer a másik szemébe nézni.

Forrás: Hírszerző

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum