Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
A Virus Bulletin elismerése2006. 06. 22.

A VirusBuster linuxos vállalati fájlszerverek átfogó vírusvédelmére kifejlesztett megoldása vakriasztás nélkül ismert fel valamennyi vírust – e teljesítmény nemzetközi szakmai elismerést kapott.


A több mint 15 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat szállító magyar cég termékei az elmúlt 5 év során számos nemzetközi független teszten állták meg a helyüket és kaptak kitűnő minősítést.

Így volt ez a VirusBulletin független angol szaklap áprilisi tesztjén is, ahol a VirusBuster linuxos vállalati fájlszerverek átfogó vírusvédelmére kifejlesztett megoldása vakriasztás nélkül ismert fel valamennyi vírust, így megszerezte a Virus Bulletin 100% minősítést. A minősítések hosszú sora egyértelműen jelzi a magyar cég elkötelezettségét az iránt, hogy termékei állandó, prémium minőséget nyújtsanak, így nemzetközi viszonylatban is maximálisan megállják a helyüket, és felkészültek legyenek a legújabb kihívásokra.

A fájlszerverek használata sok tekintetben növeli a vállalatok adatbiztonságát. "Az összes fontos fájl egyetlen helyen történő tárolása ugyanakkor komoly biztonsági problémákat is felvet, hiszen ez által egy vírusfertőzés igen rövid idő alatt akár a vállalat valamennyi számítógépét veszélybe sodorhatja" - világít rá a védelem fontosságára Bozsó Julianna, a VirusBuster Kft. ügyvezető igazgatója.

A VirusBuster for Samba Server átfogó vírusvédelmi megoldást a nagy teljesítményű és egyszerűen kezelhető, linuxos Samba fájlszerver vírusvédelmére fejlesztette ki a budapesti székhelyű szoftverfejlesztő vállalat.

A kiemelkedő teljesítményű, saját fejlesztésű keresőmotorra épülő eszköz elsősorban az újonnan megjelent kártevőkkel szembeni találati biztonságot növelő heurisztikus képességeivel, és a nagy sebességet és kényelmet biztosító univerzális Samba verzió független csatolásával tűnik fel a piacon, melynek az áprilisi minősítés újabb bizonyítéka.

A ma már iparági szabványnak számító VirusBulletin teszt elsősorban a hibátlan felismerésre koncentrál és alapvetően két követelményt támaszt a 100%-os minősítés odaítéléséhez: a vizsgált termék állandó védelme és kézzel indítható keresője is ismerje fel az összes "vadon terjedő" vírust, ugyanakkor ne okozzon egyetlen hamis riasztást sem a tesztkészletben szereplő fájlok vizsgálatakor. A VirusBuster for Samba Servers mindkét követelménynek maximálisan megfelelt, így másodízben is elnyerte az elismerést.

(Forrás: Piac és Profit)

 

 

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum