Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
A Microsoft felvásárolja a Sybari-2005. 02. 13.

A Microsoft Corporation bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a Sybari Software Inc. felvásárlásáról - áll a cég mai közleményében. A vételár és egyéb részletek tekintetében néma maradt a két vállalat.


A Sybari a biztonsági termékek vezető szállítója, megoldásaival világszerte több mint 10 000 vállalat védi üzenetkezelő és csoportmunka-kiszolgálóit a vírusoktól, a férgektől és a spamtől. A Microsoft célja a felvásárlással, hogy vállalati ügyfeleit új védelmi megoldásokkal vértezze fel a kártékony szoftverek támadásaival szemben.

A Sybari Software tervezett felvásárlása kulcsszerepet játszik a Microsoft vállalati biztonsági stratégiájában: olyan vírusvédelmi technológiák válnak így elérhetővé, amelyek megóvják a kommunikációs kiszolgálókat, és - az egyszerre több víruskereső motornak köszönhetően - a kártékony szoftverek nagyobb hányadát teszik észlelhetővé. Az ICSA Labs nemrégiben kiadott felmérése szerint vállalati környezetben, a vírusok miatt bekövetkező problémák 88 százalékának e-mailhez csatolt fájl volt a fertőzés forrása, ami egyértelműen jelzi, hogy további innovációra van szükség ezen a területen.
Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum