Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Fontos Firefox hibajavítások jelentek meg2006. 06. 16.

A Mozilla arra kéri a Firefox webböngészőt futtató felhasználókat, hogy mihamarabb frissítsék a szoftverüket, ugyanis ahhoz számos nagyon fontos biztonsági hibajavítás vált elérhetővé.


A Mozilla 2006. május végén jelentette be, hogy elérhetővé váltak a Firefox webböngészőhöz kiadott legújabb hibajavítások. A cég most arra kéri a felhasználókat, hogy amilyen hamar csak lehet, telepítsék fel a legutóbbi frissítést, ugyanis az számos biztonsági rést foltoz be. Ezek közül öt a legveszélyesebb sérülékenységek közé tartozik. A hibákat a Secunia biztonsági cég is megvizsgálta, és azokat a kritikus veszélyességű sebezhetőségek közé sorolta.

A legveszélyesebb sebezhetőségek kihasználásával a támadók átvehetik az érintett rendszerek feletti irányítást, és kártékony műveleteket hajthatnak végre. A Mozilla fejlesztői elmondták, hogy a Firefox 1.5.0.4 tulajdonképpen egy biztonsági frissítésnek tekinthető, amely jelentősen biztonságosabbá teheti a népszerű webböngészővel történő internetezést.

A Firefox böngészőjének legújabb verziója a Mozilla weboldalairól tölthető le, de a hibajavítások az automatikus frissítési funkció segítségével is telepíthetők.

(http://computerworld.hu)

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum