Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
F-Secure biztonsági szolgáltatások otthoni felhasználóknak2006. 07. 11.

Az F-Secure Corporation június végén mutatta be a Service Platform for Consumers megoldását, amely otthoni felhasználóknak értékesíthető IT-biztonsági szolgáltatási platformot kínál kis- és közepes méretű internetszolgáltatóknak.


Az F-Secure Service Platform for Consumers védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és behatolási kísérletekkel szemben, továbbá e-mail és tartalomszűrő alkalmazást is magában foglal. A most bevezetett szolgáltatás két csomagban érhető el: az F-Secure PC Protection vírusvédelmet, kémprogramok elleni megoldást és tűzfalat kínál, az F-Secure PC Protection Plus pedig ezeken felül még szülői felügyeletet és levélszemét-szűrőt is tartalmaz. A szolgáltatásokat az F-Secure a globális szolgáltatóközpontjaiból a hét minden napján folyamatosan ellenőrzi és karbantartja.

„Amikor a világon egyre többen használják az internetet, és a szélessávú hozzáférési csomagok ára folyamatosan csökken, a szolgáltatásként kínált biztonság kiváló lehetőséget ad az internetszolgáltatóknak, hogy gyarapítsák bevételeiket. Az új megoldás lényeges előnye, hogy nem kell integrálni az internetszolgáltatók rendszerébe, ugyanakkor gyorsan telepíthető" - mondta el Karin Mikluha, az F-Secure üzleti vezetője.

Az F-Secure Service Platform for Consumers Standard megoldással támogatott szolgáltatáscsomagokat egyszerű használatuk és nagyfokú biztonságuk miatt magánszemélyeknek és kisebb irodáknak ajánlják.

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum