Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Újabb magyar informatikai kistigris a láthatáron2006. 01. 13.

A nagy sikerű hazai NetPincér.hu internetes ételrendelő szolgáltatása az év elejétől már a környező országokban is elérhető. Az osztrák internetezők a NetKellner.at, a bolgárok a NetKelner.bg, a csehek a NetCisnik.cz, míg a szlovák szörfözők a NetCasnik.sk oldalon csillapíthatják éhségüket.


A közgáz kollégiumi szobájából indult magyar vállalkozás megalakulása óta nyereségesen működik és a nemzetközi terjeszkedéshez sem használ külső forrásokat. A nemzetközi porondra lépést a kedvező hazai eredmények tették lehetővé. A forduló pontot az jelentette, amikor a NetPincér.hu forgalma 1500 napi rendelés fölé emelkedett - nyilatkozta Perger Péter alapító tulajdonos. A 2005-ben elért 720 millió forintos eladások nagy része még Magyarországról származik, azonban a növekedési lehetőségek főleg az új piacok pizzarendeléseiből származnak majd - érvelt az ügyvezető.
A fogyasztók bizalma és a szolgáltatás színvonala töretlen, ezért a magyar tapasztalatokat gyorsan át lehetett ültetni más országok gyakorlatába. A külföldi kirendeltségek informatikai támogatása a budapesti központból valósul meg, míg az ügyfélszolgálati és értékesítési feladatokat a helyi irodák látják el.
Az ételrendelési portál vezetői úgy gondolják, hogy a fogyasztók hasonlóan éhesek és kényelmesek szinte valamennyi európai országban, így februárban indul a németországi, míg márciusban a lengyel szolgáltatás is.


Forrás: OTS-Cégvonal
Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum