Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Rekordokat döntött a hétfő és a kedd: soha ennyien nem netez2007. 02. 14.

A Webaudit által mért oldalakat soha ennyien nem nézték még: tegnap 3,795 millió egyedi látogatót regisztrált a Medián által működtetett audit-rendszer. Az eddigi csúcs 3,679 millió volt. Tegnap pedig minden eddiginél több oldalletöltést is regisztráltak, hiszen 259 millió oldalt nézegettek a világhálón szörfölők. az eddigi csúcs a hétfői nap volt, amikor 255 millió oldalt töltöttek le a netezők.


Az évkezdet hihetetlenül erősnek bizonyult: szinte hetente dőlnek meg a különböző látogatottsági csúcsok. Az új év mindig erős szokott lenni, ám a T-online által kezdett, majd a UPC által fi sávszélesítési verseny minden bizonnyal rátesz egy lapáttal.

Az origo "hagyományosan" jól teljesített a maga 1,3 millió egyedi látogatójával, de áttörte a bűvös egymilliós határt a startlap is: 1,015 millióan látogatták az oldalt. Tegnap a népszerű web2-es közösségi portál, az iwiw is csak 429 egyedi látogató híján maradt el a egymilliós látogatószámtól. Hétfőn azonban 14 ezerrel ott is meghaladta az egymilliót az egyedi látogatók száma. VGO

VG.hu
Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum