Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Személyi jövedelemadó bevallás - itt az internetes segítség!2007. 05. 16.

Május 21.-e az SZJA bevallási határnap. Ezt a nem felejthető dátumot a halandó adózók évről évre szorongva lesik, és több órán keresztül izzadnak az adóbevallás kitöltésével. Most talán hatékony segítséget kaphatnak az interneten.


A Személyi Jövedelemadózási Szakmai Kollégium által létrehozott  honlap ingyenesen kínálja szolgáltatásait.

A honlapon az adóbevallást kitöltő segítség mellett tanácsadói rendszert is találunk, és ha ez nem elég, kérdésekre is választ kaphatunk. A Fogalomtár és az Útvonalkereső a jobb eligazodást szolgálja, és ugyancsak hatékony segítséget nyújt a gyakrabban előforduló kérdésekre linkelve felnyíló törvény szöveg is.  

Az INFOMEDIÁTOR nagyra értékeli a honlapot, áttekinthető, felhasználóbarát struktúrája a hasznos tartalomszolgáltatás mellett különkielmelést érdemel. Egy apróbb kritikai megjegyzést szeretnénk csak tenni, sajnáljuk ugyanis hogy az 1%-ról szóló részénél a honlap készítői által ajánlott támogatandó szervezetek mellett nincs egy olyanhasznos link, amely valamennyi, tánmogatást kérő szervezet nevét tartalmazó, a NIOK Alapítvány által működtetett  (http://www.nonprofit.hu/egyszazalek.html/ web oldalra mutatna.   

Bár adózni sajnos kell, de talán órákat tudunk megspórolni ennek a remek oldalnak a használatával. Gratulálunk!

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum