Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Megoszthatja tudását, megismerheti a többiekét: memo.hu2008. 05. 28.

Új közösségi oldal indult www.memo.hu címen. Az oldal alapvetően a kérdezz-felelek felhasználói tartalomszolgáltatáson alapul, vagyis a közösség tagjai itt tematikusan csoportosítva feltehetik kérdéseiket, amelyekre ugyancsak a közösség tagjai válaszolnak.
Az oldal a közösségi oldalak egyre növekedő táborát az eddigiektől eltérő szolgáltatásával gyarapítja, az internet használók tudását akarja megosztani, közkinccsé tenni, és egyidejűleg az egyes felhasználók aktuális problémájá ais segítséget nyújtani.

 

Számos csoportban kereshetjük a feltett kérdéseket és találjuk meg hozzá a válaszokat. A rendszer pontozással értékeli a válaszadókat, így ez ad eligazítást arról, hogy mennyire bízhatunk meg a válaszadó tudásában. Megkérdezhetjük, hogy mitől viszket  a szúnyogcsípés, vagy hogy megbízhatunk-e a netes társkeresésében, mikor vezetik be Magyarországon az Eurót, elévült-e a konkrét ügyben az igényünk, és bármi egyebet, ami éppen foglalkoztat, és amire szakértői választ, vagy a közösség véleményét várjuk.

 

Az Infomediátor véleménye szerint a www.memo.hu érdekes és ígéretes kezdeménezés. Természetesen a siker azon múlik, hogy a felhasználók mekkora tömegét ragadja meg ez az újfajta közösség. Reméljük, hogy a web2 korában egyre többet.

 

A magunk részéről sok sikert kívánunk!

 

 

 

 

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum