Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Fürdőköpenyes családfő az adathalászok nyomában2006. 06. 16.

A Symantec elindította a www.safetytown.com oldalt, ahol egy adatlopás áldozatául esett családfő izgalmas kalandjai követhetők nyomon hétről-hétre.


A férfi éppen háziköntösében üldögél otthon, amikor bankja telefonon értesíti, hogy hitelkártyájával valaki ismeretlen tranzakciót hajtott végre Arkansasban. Az apa felkerekedik, és otthonát, családját elhagyva a bankkártya csalók nyomába ered, és az üldözés közben kémfilmekbe illő kalandokba keveredik a modern nagyváros forgatagában, majd vademberek támadnak rá az erdőben, ahonnan sárkányrepülővel folytatja útját, azonban úgy tűnik, az üldözöttnek mindig sikerül meglógnia. Vajon sikerül elkapnia a titokzatos idegent, aki a világhálón keresztül megcsapolta a bankszámláját?

Aki adatait másképp szeretné biztonságban tudni, és megvédeni az adathalászoktól, az a Symantec interaktív mozijában nem csak popcornt kaphat, hanem az oldalra belépve a Norton Internet Security próbatermékei mellett a film zenéjét valamint háttérképeket is letölthet a websiteról .

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum