Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Nemzetközi minősítés a magyar szakértőnek2006. 06. 16.

Másodízben is sikeresen szerepelt az ICSA független szakmai szervezet tesztjén az otthoni és vállalati felhasználók teljeskörű munkaállomás védelmét szolgáló VirusBuster Professional, így ismét megkapta az ICSA Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítést.


A nemzetközi iparági szabványként elismert ICSA minősítés egyértelmű jelzése annak, hogy egy biztonságtechnikai megoldás a lehető legnagyobb felismerési aránnyal, vakriasztások nélkül ismeri fel a legkülönbözőbb károkozókat. A minősítés odaítélésekor számos követelményt támasztanak a vizsgált megoldással szemben, így annak jóval több és szigorúbb kritériumnak kell megfelelnie, mint a többi iparági teszten általában. Amellett, hogy az adott vírusvédelmi megoldásnak az összes, a tesztben szereplő vírust fel kell ismernie hamis riasztás nélkül, rendelkeznie kell mindazon adminisztratív és naplózási funkciókkal, amik hatékony, egyszerű működésükhöz szükségesek.

A teszten a VirusBuster Professional azon legújabb verzióját mérettették meg, mely a tartalomszűrő komponens továbbfejlesztett változata mellett már az inkrementális adatbázis frissítést is tartalmazza. Az új verzió valamennyi követelménynek maximálisan megfelelt, ennek köszönhetően másodízben is megkapta a független szakmai szervezet minősítését.

A számos nemzetközi elismeréssel (VirusBulletin, CheckVir, CheckMark, ICSA) rendelkező VirusBuster Professional elsősorban megbízhatóságával, valamint gyorsaságával tűnik ki, melynek a májusi minősítés újabb bizonyítéka.

(Forrás: Computerworld)

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum