Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
Új Trend-Micro Anti-Spyware2006. 06. 16.

A Trend Micro bejelentette legújabb kémprogram védelmi megoldását, amely egyedülálló módon képes a nehezen felderíthető kémprogramok és szürke programok felismerésére és eltávolítására.


A Trend Micro Anti-Spyware számos automatikus funkcióval rendelkezik, így hatékony védelmet és könnyű használhatóságot biztosít a korlátozott informatikai erőforrásokkal rendelkező cégek számára. A termék a vezető PC gyártók által szállított, több mint 6 millió gépen előtelepített technológiára épül, ezáltal megbízható és más szoftverekkel is kompatibilis.

A Trend Micro a kémprogramok elleni megoldásainak fejlesztésekor a kémprogramok és szürke programok valós idejű azonosítása és eltávolítása mellett olyan továbbfejlesztett funkciók biztosítását tartotta szem előtt, amelyek a cég méreteinek megfelelően testreszabhatók és ezáltal könnyen használhatók. A különböző vírusvédelmi és biztonsági szoftverekkel együttműködő megoldások akár önállóan, akár egy többszintű védelem részeként is hatékony védelmet nyújtanak a hálózat több pontján.

„Az európai informatikai igazgatók többsége 2006 három legfontosabb megoldandó feladata közé sorolta a kémprogramok kiszűrését. A legtöbb vállalat már megtapasztalta a billentyűzetnaplózó, a betárcsázó és a böngészőátállító szoftverek kártékony hatását. A Trend Micro kifejezetten átjárókra és munkaállomásokra tervezett szolgáltatásai biztosítják a cégek számára, hogy az infrastruktúrájuknak leginkább megfelelő megoldást válasszák”, mondta Aldo Rimondo, az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió marketingtevékenységéért felelős alelnöke.

A Trend Micro kémprogram védelmi termékei az egyik leghatékonyabb megoldásnak tartott technológiát, a CWShreddert tartalmazzák, amely a felderítése ellen folyamatosan új módszerekkel védekező CoolWebSearch böngészőeltérítő és változatai ellen nyújt hatékony védelmet. A Trend Micro számos kutató és támogató központtal rendelkezik világszerte, melyek a termékek folyamatos frissítése mellett az ügyfelek folyamatos védelmét is biztosítják a legújabb kémprogramok okozta fenyegetések ellen.

A Trend Micro Anti-Spyware számos automatikus funkcióval rendelkezik: felismeri a védtelen számítógépeket, a telepítések és a frissítések pedig a háttérben történnek, így a rendszergazdák a végfelhasználók munkájának megzavarása nélkül, egy webalapú felületen keresztül központilag telepíthetik és felügyelhetik ezt a kémprogramvédelmi megoldást, amelynek segítségével a teljes vállalati rendszer átlátható és ellenőrizhető.

(Forrás: PC World)

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum