Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Közlemények
KÖZLEMÉNY a REGISZTRÁCIÓS DÖNTNÖK ALTERNATÍV VITARENDEZŐ FÓRUM MŰKÖDÉSÉT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOKRÓL2012. 01. 11.

A Regisztrációs Döntnök alternatív vitarendező szolgáltatás a végrehajtott informatikai fejlesztéseknek köszönhetően új, a feleket a korábbinál kényelmesebben és biztonságosabban kiszolgáló módon látja el mostantól a vitarendezési szolgáltatást.
A kérelmet továbbra is online módon, az erre kialakított, a http://infomediator.hu/alternativ-vitarendezo-forum/kerelem-benyujtasa oldalon található nyomtatványon keresztül lehet benyújtani. A kérelem tartalmilag megújult, a vonatkozó szabályoknak megfelelően segíti elő a kérelmezőt annak kitöltésében.

 

A kérelmező adatainak megadása mellett további lehetőségként a képviselő és a számlázási cím adatait is meg lehet adni a jövőben. A kérelem benyújtásával egyidejűleg a rendszer díjbekérőt küld a kérelmezőnek az eljárási díj befizetési adatairól.

 

A kérelmezett az eljárás megindításáról elektronikus levélben kap értesítést, valamint hozzáférést a kérelemhez, és az online felületen keresztül lesz alkalma feltölteni érdemi védekezését és annak mellékleteit is.

 

A kérelmező észrevételeit ugyancsak az online felületen keresztül teheti meg.

 

A felek minden ügyhöz belépési jelszót kapnak, így az adott ügy anyagaihoz bármikor hozzáférhetnek.

 

A Regisztrációs Döntnök alternatív vitarendezési szolgáltatás 2005. március 1.-e óta működik. Az eltelt hat év alatt az eljárási díjakat nem változtattuk meg, azonban sajnos az emelkedő költségek miatt a fenntartás az eddigi díjakon már nem biztosítható a megfelelő színvonalon, így kénytelenek voltunk a díjakat is megemelni. Az aktuális díjakról a http://infomediator.hu/alternativ-vitarendezo-forum/regisztracios-doentnoeki-eljaras-dija oldal ad tájékoztatást.

 

Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum