Elfelejtettem a jelszót.
Infomediátor » Hírek
ADSL-t karácsonyra!2004. 12. 23.

Ha lassan is, de közelednek a magyar szélessávú internet-előfizetések díjai az európai átlaghoz. Ez részben a Matáv csökkentett árainak, részben az év vége közeledtének, az akciók idejének köszönhető.


Az internetes előfizetésekkel kiemelten foglalkozó www.isite.hu oldalon található kínálatok közül az összehasonlíthatóság kedvéért azokat választottuk ki, melyek elérhetőek a Matáv hálózatából. Ha megnézzük a kínálatot sokféle ajánlattal találkozhatunk, de látható, hogy nagyjából bruttó hét-nyolcezer forint közé préselte be magát a szolgáltatók nagy része.

Bármennyire is kedvezményesnek tűnnek ezek az ajánlatok, nem szabad elfelejteni, hogy a messze vagyunk még az európai árszínvonaltól. Németország vezető szolgáltatója, a T-Online 7500 forintért már egy megabites másodpercenkénti sebességet garantál, ezért a pénzért itthon akciós körülmények között is csak fele ilyen gyors szolgáltatást kapunk.

Mindent összevetve a TV-Network kínálja legolcsóbban az ADSL-t, havi bruttó hétezer forintért egy éven keresztül élvezhetjük az 512/128 kínálta lehetőségeket. Ennél az összegnél találunk alacsonyabbat is, az Interware oszlopában bruttó ötezer forintos díjjal találkozunk. Azzal azonban nem árt számolni, hogy ennek a társaság az akciója csak 2005 június elsejéig él, onnantól kezdve a havi előfizetés díja a duplájára, tízezer forintra emelkedik.

Az összehasonlító ártáblázatot és a cikk folytatását elolvashatja az www.index.hu honlapon.
Kapcsolat | Copyright 2004-2008 Inforum